Logotyp för Förrådet i Stenungsund och Stora Höga

Vanliga frågor och svar

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du inte finner svaret på din fråga! Känner du dig fortfarande osäker erbjuder vi alltid gratis visning.

Ja. Hos oss kan du låna släp helt gratis. Även om du inte hyr ett förråd. Tillsammans med Freetrailer erbjuder vi denna möjligheten. Vill du boka ett släp, för att vara säker på att det finns en ledig, kostar det en liten avgift. Läs mer och boka släp på Freetrailers hemsida.

Boka släpkärra här.

Vi har en storleksberäknare som vi rekommenderar att du använder. De flesta som hyr upplever att de får in mer i förrådet än de från början beräknat. Försök att tänka mer i volym än golvyta. Kontakta oss gärna så hjälper vi till att beräkna vilken storlek som ni behöver.

Gå till storleksberäknaren.

Uppsägning av hyresavtalet skall ske skriftligt och senast den 15:e den månad som avtalet avslutas. I annat fall förlängs avtalet.

Minsta hyrtid är en månad. Hyreslängden är obegränsad. Avtalet gäller tills vidare med en månad i taget. Kan sägas upp av Kund eller Företag till utgången av en kalendermånad.

Ja. Du försäkrar själv ditt eget gods. Gör en noggrann beräkning av värdet och tag sedan kontakt med ditt försäkringsbolag. Eftersom våra förråd ligger i Stenungsund och Stora Höga så är det oftast billigare att försäkra än i både Göteborg och Kungälv.

Ja. Medtag hänglås för låsning av ditt förråd. Hänglås kan också köpas av oss.

Endast torrt styckegods får förvaras. Explosivt, brand- eller miljöfarligt gods eller matvaror får ej förvaras i våra förråd. Äkta mattor måste även plastas in.

Volym: Utnyttja förrådets hela höjd och volym. Stapla uppåt. Placera de tyngsta sakerna i botten.

Packning: Packa så mycket som möjligt i märkta gärna numrerade lådor.

Skydda: Skydda gärna ljusa möbler med ett överdrag. Äkta mattor och pälsar måste plastas in

Placering: Placera de saker som används ofta vid dörren.

Hyllor: Om du vet att du kommer att hyra en längre tid så kan det vara väldigt praktiskt att sätta in hyllor att placera gods i.

Du kan enkelt se våra priser på denna sida.

Alla våra förråd är säkra. Våra anläggningar uppfyller försäkringsbolagens krav för magasinering. Det innebär att du som kund kan försäkra ditt gods vid förvaring hos oss.
Inbrotts och brandlarm som är kopplat till Securitas.
Anläggningarna är kameraövervakade.
Skadedjur och skadeinsekter hålls borta med hjälp av ett avtal med Anticimex.

Ja. Vi erbjuder budsluss när du själv inte har möjlighet att ta emot dina leveranser. Du är inte alltid på plats när leveranser kommer och paketet blir fördröjt och kanske hamnar det på avvägar. Med hjälp av vår budsluss slipper du att vara på plats hela tiden. Du kan också använda tjänsten när du vill skicka paket.

Hur funkar det? Med en särskild kod och fullmakt kommer budfirman in i den övervakade budslussen och lämnar dina prylar där. Du plockar ut dem när du vill. På samma sätt kan budfirman hämta när du vill skicka leveranser.

För flyttfirma rekommenderar vi Dahlbergs Flytt: 
www.dahlbergsflytt.se
0724-555 555.

För Städfirma rekommenderar vi Rönnäng Industritjänst AB:
www.ronnangindustritjanst.se

Våra förråd varierar i storlek men vi erbjuder 1-30m2.
Behöver du mer yta, hyr ett till förråd eller kontakta oss för en offert.

Betalning sker via faktura eller autogiro.

Vanligast väljer våra kunder månadsvis. Andra alternativ är per kvartal, halvår eller helår.

Nej, då skulle vi rekommendera Henån Marin. Nås på telefon: 070- 358 56 44.

Explosivt, brand- eller miljöfarligt gods eller matvaror. Vi förvarar inte fordon. Har du en äkta matta bör du plasta in den noggrant.

Ja. Se bara till att de är torra när de ställs in.

Receptionen har öppet för besök:
Stenungsund: Tisdag: 12 – 18, Lördag 10 – 14.
Stora Höga: Måndag & torsdag. 12 – 18, lördag 12 – 14.

Vi är ofta på plats även övrig tid. Passar inte ovanstående tiderna er är ni välkomna att kontakta oss . Så bokar vi en tid.

Ja, det går bra att byta över dagen om vi har lämpligt förråd ledigt.
Kontakta oss så hittar vi en lösning.

Kontakta oss i så god tid som möjligt så ska vi försöka göra vad vi kan.