Magasinering nära Göteborg och Kungälv

Oavsett om du bara behöver extra utrymme för magasinering av säsongsbundna saker, magasinera möbler vid renovering eller flytt, så har Förrådet det idealiska magasineringsutrymmet för dig – endast 45 minuter från Göteborg och 30 från Kungälv.
Skapa mer utrymme i ditt hem genom att ställa undan onödiga saker i ett säkert förråd.

Inga långa avtalstider: hyr din magasinering eller minilager precis den tid du behöver. Om du behöver utrymme kan vi på Förrådet erbjuda en mängd olika förråd och magasineringsutrymmen för såväl privata hushåll som för företag betydligt billigare än i Göteborg och ex. Kungälv. Vi har allt från små till stora utrymmen för magasinering, förråd i minilagerstorlek och förråd som rymmer ett helt hushåll.

Magasinering med ventilation och värme för att skydda mot fukt och frost. Anledningar till att hyra ett magasin kan vara en längre utlandsvistelse, tillfällig anställning, studier, förvaring av sportprylar och hobbyartiklar.

Behöver du hjälp med magasinering i Stenungsund eller Stora Höga?

Vi har magasinering för både företag och privatpersoner. Har ni möbler som måste stå någonstans under exempelvis en längre utlandsvistelse? Då är det dags att kontakta Förrådet i Stenungsund som ligger nära både Tjörn och Orust.

I Stenungsund har vi rymliga ändamålsenliga magasin-lokaler som är larmade och direktanslutna till larmtjänst. Vi har även avtal med Anticimex för att lagret skall hållas fritt från skadedjur.

Försäkring för ert gods ingår inte i förrådshyran. Våra förråd är godkända för förvaring av alla försäkringsbolag. Tag kontakt med ert försäkringsbolag för att teckna försäkring.

Kontakta oss

Ring oss för råd och tips om förråd

0303-887 88

Skapa förfrågan här