Minilager nära Göteborg och Kungälv

minilager

Om du behöver ett minilager kan Hyrmagasinet erbjuda en mängd olika mindre förråd och lagerutrymmen till betydligt bättre priser än i Göteborg och Kungälv för såväl privata hushåll som för företag. Hundratals människor har redan upptäckt fördelarna med Hyrmagasinets innovativa och säkra anläggningar.
Hyrmagasinet erbjuder flexibla, säkra och kostnadseffektiva minilagersmöjligheter i byggnader som specialdesignats för sitt syfte.
Oavsett om du bara behöver ställa undan några få saker eller hela ditt hem, så hittar du en skräddarsydd magasinering hos oss. Du kan hyra ett minilager för bara en vecka eller så länge du behöver. Vi erbjuder enskilda minilager som bara du har tillträde till med din egen nyckel. Du är alltså den enda person som har tillgång till ditt förråd. I närheten av Göteborg och Kungälv ligger vår anläggning – Hitta till oss här

Förrådet

Järnblästen 108
444 95 Ödsmål
Tel. 0303-887 88
E-post: info@forradet.nu

Förrådet

erbjuder flexibla och prisvärda förvaringslösningar för både privatpersoner och företag nära Göteborg och Kungälv. Som kund skall du kunna lita på att dina föremål är i ett tryggt och säkert förvar.

Kontakta oss