Magasinering nära Göteborg och Kungälv

magasinering

Oavsett om du bara behöver extra utrymme för magasinering av säsongsbundna saker, ställa undan möbler vid renovering eller flytt, så har Hyrmagasinet det idealiska magasineringsutrymmet för dig – endast 45 minuter från Göteborg och 30 från Kungälv.
Skapa mer utrymme i ditt hem genom att ställa undan onödiga saker i ett säkert förråd.Inga långa avtalstider: hyr din magasinering eller minilager precis den tid du behöver.Om du behöver utrymme kan vi på Hyrmagasinet erbjuda en mängd olika förråd och magasineringsutrymmen för såväl privata hushåll som för företag betydligt billigare än i Göteborg och ex. Kungälv.Vi har allt från små till stora utrymmen för magasinering, förråd I minilagerstorlek och förråd som rymmer ett helt hushåll.
Magasinering med ventilation och värme för att skydda mot fukt och frost.
Anledningar till att hyra ett magasin kan vara en längre utlandsvistelse, tillfällig anställning, studier, förvaring av sportprylar och hobbyartiklar.

Förrådet

Järnblästen 108
444 95 Ödsmål
Tel. 0303-887 88
E-post: info@forradet.nu

Förrådet

erbjuder flexibla och prisvärda förvaringslösningar för både privatpersoner och företag nära Göteborg och Kungälv. Som kund skall du kunna lita på att dina föremål är i ett tryggt och säkert förvar.

Kontakta oss